Monday, October 12, 2015

Nädalavahetus ja esimene madu...

Heihei!

Möödunud on minu esimene vaba nädalavahetus Capelis. Siin tunnen küll, kui hea on see reede tunne, kui tead, et homme on vaba päev.
Reedel mängisime kolmekesi kaardimänge ning Hollandi tüdruk Anne näitas oma kaarditrikke. Päris vinge oli.
Laupäeval oli kohalikus pubis kellegi sünnipäev, kuhu olid kõik inimesed n.ö kutsutud. Tegime kodus mõned klaasid veini ja otsustasime, et peame ka kohalikega tutvuma minema. Et äkki on seal palju farmereid, kes meid hirmsasti enda juurde tööle tahavad. Mõeldud-mindud!
Rahvast oli võrdlemisi vähe ning sünnipäevalised üpris loiud. Seal oli avatud kaks saali ning ühes mängis live bänd (mingi kohalik vist), mis oli isegi täitsa hea. Läksime siis meie bäkkerid kõiki külalisi tantsima võtma. Meie majaomanik Mark ütles pärast, et me tõime nii mõnelegi külalisele naeratuse näole. See oli täitsa tore.
Kuna meie, bäkkerid, oleme kõik kahekümnendate alguses, siis meievanuseid oli seal umbes täpselt 4, peale meie- kolm poissi ja üks tüdruk. Saime ainult nendega jutule, kuna vanemad inimesed hakkasid vist koju minema. Või noh, meie neid enam ei näinud.
Tantsisime kõik koos ja rääkisime kohalikega, kokkuvõttes oli täitsa tore õhtu.

Pühapäeval käisin esimest korda Bunbury kinos- ainuke asi, mis teistmoodi oli, oli see, et pileti peal ei olnud istekoha numbreid, võisid istuda sinna, kuhu hing ihaldas. Ja film jäi hiljaks umbes 20 minutit, ei teagi, kas unustasid peale panna või mis värk oli.
Film, mida vaatasime, oli "Black mass" ja oli liiga pikk. Rääkis Austraalia maffiast, ei olnud just maailma kõige põnevam.

Täna, meie teise nädala esimesel tööpäeval nägin esimest korda madu.
Meil liigub seal kahte sorti madusid- ühed on rohelised, kes söövad konnasid ja hiiri ning on rahulikud. Ning teised on mustad, kollaste triipudega (tiger snake) ning agressiivsed. Mina nägin muidugi seda tiger snake'i ja mitte nii kaugelt, vaid ta roomas umbes kahe sammu kaugusel minust. Kui ma poleks enne astumist maha vaadanud, siis oleks talle ilmselt peale astunud.
Ma olin nii hirmul, et ei julgenud isegi karjuda, hiilisin vaikselt eemale ja sosistasin Kristile, et nägin madu. Meie töödejuhataja, Benjamin, ei uskunud mind ja ütles, et tõenäoliselt oli see puuoks kollaste triipudega. Olen 200% kindel, et see oli madu. Peale seda tundus tõesti iga puuoks madu olevat.

Guugeldasin natuke maailma mürgiseimaid madusid ja top 5-st 4 madu elavad Austraalias. See tiger snake on viiendal kohal, kuid oli ka öeldud, et see on üks agressiivsemaid madusid ning see madu tapab Austraalias rohkem inimesi, kui ükski teine madu.

AGA pole vaja muretseda, umbrohi ei pidavat hävinema. :)

Tuleb jälle pikk töönädal, kuid õnneks läheb natuke jahedamaks.

No comments:

Post a Comment