Sunday, October 4, 2015

Kaltsukad ja töö.

Tere!

Aidi viis mind eile Busseltoni kaltsukatesse kolama. Kuna asun esmaspäevast tööle, siis oli tööriideid vaja ning kalli raha eest ei raatsi neid osta.
Kõige kallimad asjad, mis ostsin, olid minu tulipunased kummikud- maksid 32 dollarit. Müüja küsis, kas soovin endale kliendikaarti teha, et saada 30% allahindlust. Tegin kaardi ära, sain kummikud 23 dollariga. Milline diil!
Päev oli palav, aga üle pika aja kuskile välja saada ning pisut ka shopata oli päris tore!

Tööst siis niipalju, et esmaspäevast alustan viinamarja istanduses- täpselt veel ei tea, kas pakin või korjan, aga põnev saab olema.
Töökoht asub 22 minuti sõidu kaugusel majutuskohast. Seega, tundub, et saan ka autosõiduga lõpuks alustada.
Majutus on Aidile hästi lähedal- Capeli linnas (vist 5km) ning kellegi kodumajutuses. Olen selle üle hästi õnnelik, sest kuskil tühermaal ei tahaks üksinda olla. On ju tegelt kasvõi psühholoogiliselt kergem, kui tead, et keegi nii oluline on nii lähedal.

Tööle asun koos ühe teise Eesti tüdrukuga (seal on korjajaid kindlasti rohkem), kellega olen ka juba kontaktis onlud. Arvatavasti peame tuba jagama, kuna töötajaid otsitakse veel ning sinna majja tuleb paari nädala pärast veel inimesi.

See asukoht siin on ikka super- piisavalt eraldatud, aga samas on ka suuremad linnad lähedal, kui tuleb tuju shoppama või rohkem tsivilisatsiooni minna. :)
Capel on Austraalia mõttes hästi väike linnake, umbes 2100 elanikuga. See on tuntud kui "farming area" (farmide piirkond), kuna siia on rajatud palju piima- ning veisefarme. Samuti pisikesi hobifarme, kus on palju erinevaid loomi. Capel asub Capeli jõe kallastel.
Perthi on siit 212km, ning lähimad linnad on Busselton(23km) ja Bunbury (17km).
Eks kui tööl olen juba "sisse elanud", siis saab ka seda pisikest linnakest avastama minna.


No comments:

Post a Comment