Sunday, September 27, 2015

My Birthday...

Heihei!

Täna on/oli minu sünnipäev- juhhuu!
Muidugi kõige rohkem igatsesin täna oma sõpru ja peret, kellega koos seda pidada, aga...

Kõigepealt viisid Kerit ja Julien mind ookeani äärde- me istusime, sõime kanawrappi ja jõime kohvi. See oli nii mõnus, sest oli peaaegu päikeseloojang ja nii soe. Sain jalgupidi ookeanis olla ning liivarannal istuda, mida elult veel tahta!?


Peale randa läksime Kings Park'i. Jõudsime sinna valges, seega saime vaadata nii päevavalguse kui ka öötuledega vaadet. Jälle- niii ilus lihtsalt!
Kings Park on ise Perthis üks suurimaid. Seal on näiteks mälestuskivid erinevates sõdades hukkunud austraallastele ning hõlmab endas ühtlasi ka botaanikaaeda. See on 4 ruutkilomeetri suurune ja seal on üle 2000 taime ning üle 80 liigi linde. Meie nägime parte, valgeid kakaduusid (kes kraaksusid hirmsasti) ning papagoisid. Noh, mõni jäi ikka nägemata ka.







Peale seda tulime koju sööma ja shampust jooma. Tegin eile meekoogi ning pearoaks oli magus-hapu kastmes kana ja riis. Tundus vähemalt, et kõigil sai kõht täis ning meel oli hea. Isegi küünla sain ära puhuda!



Ma pean aitäh ütlema Keritile ja Julienile, kes leidsid aega, et minu sünnipäeval mind kuhugi viia ning kõigile armsatele sõpradele, kes mind on meeles pidanud! Kallistan Teid kõvasti!
See on üks parimaid sünnipäevi siiani! Aitäh, aitäh, aitäh!

No comments:

Post a Comment