Saturday, September 26, 2015

Ookean.

Kui eile sõitsime ookeanist ainult mööda, siis täna käisime päris ookeani ääres vett katsumas. Nii mõnus oli mööda ranna äärt paljajalu kõndida- väljas oli u 25 kraadi ja tuul oli päris tugev, aga külm ei olnud ikkagi. Osad inimesed käisid isegi ujumas juba.
Hästi äge oli vaadata ka lohesurfareid, keda oli tänase hea tuulega päris palju veepeal. Perthis pidi ka olema nii, et peaaegu iga päev saab surfata, kui sul on erinevate suurustega lohesid.

Sain teada ka, et Perthis on päris palju haisid- need on põhimõtteliselt igapäevased. Ja ei ole nii, et haid on ainult sügavas vees- nad võivad tulla kuni põlvekõrgusesse vette. Pidevalt sõidavad paadid ja lennukid, kes siis inimesi hoiatavad, kui haisid märgatakse. Päris creepy tegelt.

Rannad on siin megapuhtad, nagu ühtegi prügi ma ei märganud. Mitte nagu nt Tallinnas Pirital, kus jalutmas käies nägime ainult klaasikildu klaasikillu otsa.
Ja igale ühele on eraldi rannad-  koerte rand, lohesurfarite rand, inimeste/ujujate rand.

Õhtul tegin veel kooki, et homme ikka natukenegi sünnipäevatunne oleks ning siis sõime koos õhtust.
Sain esimest korda maitsta päris ise tehtud cracklingut, siiani olen selle valmistamist näinud ainult "My kitchen rules" sarjast. Maitses täitsa hästi.

Saatsin ka oma CV sellele agendile, keda mulle soovitati ning loodame parimat!

Nüüd aga poen põhku,
head ööd!


No comments:

Post a Comment